Räkpaj

Det är kanske inte så smart att sätta igång med en paj när man kommer hem hungrig efter ett BP-pass, meeen den var riktigt god så den långa väntan på att den skulle bli färdig var det helt klart värt. Är dom små får man ta två, bitar alltså. :)
Pajdeg:
100 g smör
2 dl dinkelsikt
2 msk vatten
Fyllning:
4 ägg
150 g räkost
100 g Philadelphiaost
2,5 dl matlagningsgrädde
dill
salt/peppar
skalade räkor
riven ost
Gör så här:
Förgrädda pajskalet ca 10 min i 200 grader.
Blanda ägg, ost, grädde, dill och kryddor. Häll ner i formen.
Strö över räkor och riven ost.
Grädda minst 45-50 min i mitten av ugnen.
Garnera med citron/lime/dill.

Kommentarer
Postat av: Li Hansson

Så himmelskt god! Är livrädd att Mathias glufsar i sig hela så det inte finns en smula kvar till mig i morgon:/

2011-06-01 @ 23:20:05
Postat av: Anki

Haha, göm en bit längst in i kylskåpet och säg att den är slut :)

2011-06-02 @ 11:40:24
Postat av: Li Hansson

Haha, det fanns kvar så det blev en väldans god lunch idag:)

2011-06-02 @ 15:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0