Lax med pinjenötter

4 laxfiléer
2 gula lökar
1 stor röd paprika
3 dl vispgrädde
1 dl creme fraiche
4 msk pesto
1 tsk salt
1/2 dl vitt vin
rostade pinjenötter
Pesto:
1,5 dl basilika
1 krm salt
1 klyfta vitlök
2 msk rostade pinjenötter
1 dl olivolja
2 msk parmesan
Pesto: Mixa basilika och vitlök och tillsätt sedan resten.
Laxen:Strimla lök och paprika och stek mjuk i olja. Lägg ner i en form. Lägg laxfilén ovanpå och häll över en blandning av grädde, creme fraiche, pesto, vin och salt. Ställ in formen i ugnen 180 grader ca 30 min. Strö över de rostade pinjenötterna vid servering.
Kommentarer
Postat av: Conny
Riktigt gott var det! Tack för det Spanky!
Postat av: Anonym
Det var så lite så :)
Trackback